DIN BÆRERDYGTIG FRISØR I HJERTET AF SLUSEHOLMEN

EXTENSIONS FRA

GREAT LENGTHS

Great Lengths har, helt fra begyndelsen i 1992, bygget deres forretning op på baggrund af en stærk etik, der kommer fra hjertet. 


De udvælger ægte hår af den fineste kvalitet gennem en sporbar og etisk proces, der begynder i Indien og fortsætter i deres produktionsanlæg i Italien efter en grundig kvalitetskontrol.


Alle de naturlige hårkvaliteter bevares ved at gennemgå en særlig håndværksmæssig udførelse og procedure.


Alt forarbejdet hår er Remy og Double Drawn, hvilket betyder, at håret følger vækstens naturlige retning og har samme længde fra rod til spids.


Med andre ord, så har Great Lengths en hel unik hårkvalitet og holdbarhed, som andre produkter har svært ved at leve op til når det gælder extentions.


FÅ DIT DRØMMEHÅR HOS OS

Fordi vi ved at håret er en vigtigt del af dit udseende, og ikke mindst din personlige udstråling


Er du en af dem der drømmer om at få det lange smukke hår, og ærgrer dig over at dit eget ikke vokser hurtigt nok? Eller drømmer du om det fyldige hår der giver dig flere muligheder for styling, eller fylde der tilpasser den frisure du drømmer om? Måske drømmer du om at prøve noget farvespil, uden at ændre på din egen naturlige tone?

Uanset hvilke ønsker du har, kan extensions være en metode til at gøre dine drømme til virkelighed, og give dig en ny og fantastisk udstråling.


Hos CHOP CHOP STUDIO sikre du dig en professionel behandling med dygtige frisører, der har kvalifikationer til at kunne give dig det bedste og mest naturlige resultat. Du sikre dig at der bliver anvendt den rigtige teknik, og at det bliver påsat korrekt, så resultatet bliver holdbare extensions, og du slipper dermed for skadet hår.


Vi benytter Great Lengths som er autentisk premium hår, og som har en særdeles høj kvalitet der er svær at samligne. Metoden vi benytter til påsætningen af extensions er tape, som er den mest skånsomme metode på markedet. Great Lenghts tape er en ultra-tynd klæbende strimmel, som er designet til ikke at forårsage nogen spænding og føles helt fladt og naturligt på hovedet.


Book en tid til en uforpligtet konsultation, hvor vi i fællesskab vil gennemgå dine ønsker og behov, og komme med vores rådgivning og vejledning til at opnå dit drømmehår.


HVORDAN FUNGERE BEHANDLINGEN

Konsultationen


Når du skal have lavet dine extensions hos os tilbyder vi altid en gratis konsultation, hvis du booker en tid til en extensionsbehandling som afslutning på konsultationen.


Hos os fokusere vi altid på at give dig en kvalitetsløsning der sikre dig det bedste resultat. Vi sørger altid for at få en grundig snak om alle dine ønsker og behov til konsultationen, og vi vil komme med vores professionelle råd og vejledning til hvad extensions kan gøre for dig.

Vi vil gennemgå vores sortiment af forskellige nuancer og toner og vi vil i fællesskab blive enige om farve og længde forud for din behandling.

Vi slutter af med at gennemgå hvad det vil kræve af hjemmepleje, og hvordan du vedligeholder dine extensions, så du vil opnå lang holdbarhed.


Behandlingsdagen


På behandlingsdagen kan du læne dig tilbage og nyde en dejlig afslappende wellness oplevelse imens du trygt kan ligge dit hår i vores hænder. Vi sørger for en god kop kaffe, the eller et glas køligt vin, så du kan nyde din behandling i rolige omgivelser.

Vi starter med en grundig hårvask for at sikre at dit hår har det bedste grundlag inden påførelsen af dine extensions. 

Vi vil herefter føntørre dit hår helt tørt, og gå igang med påsætningen. 

Vi afslutter altid med en god klipning, som giver en helhed til din nye frisure og sørger for at du får et naturligt look, hvor ingen vil lægge mærke til at du har extensions i.

 

Oprykning


Efter 6 - 8 uger efter påsætningen skal dit hår rykkes op. Ved korrekt pleje kan håret rykkes op minimum 3 gange. Du kan derfor anvende et sæt extensions i ca. 6 måneder.


For at undgå eventuelle skader på dit eget hår må dine extensions kun fjernes af en autoriseret Great Lengths stylist.


HVORFOR GREAT LENGTHS?

ULTRA-TYND TAPE


Den medicinske klæbestrimmel sikre den bedste påføring til alle hårtyper, også de mest sensitive. Det garantere skånsomme påføringer der ikke forårsager spændinger, og føles helt flad på hovedet hvilket giver komfort og fleksibilitet. 


LÆNGDER OG FARVER

Great Lengths har det bredeste udvalg af længder på market. De fåes i 25 cm, 35 cm, 45 cm og 55 cm.


Derudover har de 74 farvekombinationer for at give mulighed for at skabe det mest naturlige udtryk.

ÆGTE HÅR LAVET AF AUTENTISK PREMIUM HÅR.

Håret fra Great Lengths er nænsomt behandlet i et håndværk der skiller sig ud. Alt håret er behandlet manuelt, som sikre en kvalitet ud over det sædvandlige. Hele processen tager sig ikke kun af håret, men også af miljøet, da der ikke er nogen farlige kemiske stoffer involveret. 

BOOK DIN TID ALLEREDE I DAG, OG LAD OS HJÆLPE DIG MED AT FÅ DIT DRØMMEHÅR

DIN BÆRERDYGTIG FRISØR I HJERTET AF SLUSEHOLMEN

ÅBNINGSTIDER

MANDAG LIGE/

ULIGE UGER

09.00 - 18.00

09.00 - 15.00

TIRSDAG LIGE/

ULIGE UGER

09.00 - 17.00

09.00 - 15.00

ONSDAG LIGE/

ULIGE UGER

09.00 - 19.00

09.00 - 19.00

TORSDAG LIGE/

ULIGE UGER

09.00 - 18.00

09.00 - 15.00

FREDAG LIGE/

ULIGE UGER

09.00 - 17.00

09.00 - 18.00

LØRDAG LIGE/

ULIGE UGER

09.00 - 14.00

LUKKET

SØNDAG

LUKKET

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

unsplash